365 spórolási tipp

Ha teheted, ne tankolj autópályán! – 298. spórolási tipp

Az autó fenntartása bizony nem olcsó mulatság, sokan sok-sok tételről megfeledkeznek, de egyről azért senki sem szokott, az pedig az üzemanyag ára. Az üzemanyagon sok féle módon lehet spórolni pl. takarékos autót választasz, üzemanyag takarékos vezetési szokásokat alakítasz ki, megfelelő nyomású gumikat használsz és még hosszan sorolhatnám, de talán az egyik legkönnyebben kivitelezhető, ha nem… Tovább »

Ellenőrizd a pótkereket! – 244. spórolási tipp

Egy defekt sosem jól jön, ez biztos, de mennyivel más, hogy úgy ér bennünket, hogy felkészültünk rá vagy úgy, hogy nem. Ráadásul az sem mindegy, hogy lakott területen vagy azon kívül ér, nappal vagy éjszaka, de a legfontosabb legyen üzemképes pótkereked, hogy ne drága autómentőt kelljen hívnod.... Tovább »

Fújd fel az autókerekét! – 187. spórolási tipp

Ha hallgatsz rádiót, nézel híradót, olvasol újságot, akkor bizony hétről hétre ugyan azt hallod: emelkednek az üzemanyagárak 2- 3- 5 Ft-tal. Persze 4-5 ilyen hírre jut is egy olyan hír, hogy örülhetnek az autó tulajdonosok, mert 1 Ft-tal csökken a dízel vagy a benzin ára… tehát, ha évekre visszanézel, egyértelmű az emelkedési tendencia.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!