365 spórolási tipp

Piknikezz! – 141. spórolási tipp

Én már nagyon vártam, hogy végre megint jó idő legyen, ki lehessen szabadulni a 4 fal közül. Mondjuk esősebb időben is megtaláltuk a kikapcsolódást, de egy tavaszi, simogató napsugaras pikniknél kevés jobb dolog van, ráadásul nagyon pénztárcabarát is. Az ember nem csak akkor vágyik kikapcsolódásra, ha tele a pénztárcája, egy piknik inspirációk gyűjtésére is kiválóan… Tovább »

Vigyél magaddal ebédet! – 66. spórolási tipp

Korábban már írtam arról, hogy ne a büfést gazdagítsad, inkább vigyél magaddal tízórait és uzsonnát! A legtöbb munkahelyen, arra is van lehetőség, hogy ebédet tudjál melegíteni és kultúráltan meg is tudd enni. Kérlek, mint minden spórolási tippet, ezt is úgy kezeld, hogy tudatosan mérlegelj, neked erre szükséged van vagy nincs.... Tovább »

Ne a büfést gazdagítsd! – 32. spórolási tipp

Nem nem vagyok irigy, de miért ne a Te pénztárcádat hizlalnánk először fel. Reggelizz otthon, takaríts meg vele pénzt! Nem hinnéd, hogy az otthon reggelizéssel pénzt lehet megtakarítani? Azt gondolod otthonra ugyan úgy meg kell venni az ételt. Személyes tapasztalatom az, hogy sokkal jobban jössz ki, ha otthon reggelizel vagy otthonról viszed a tízórait és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!