365 spórolási tipp

Készítsetek együtt jelmezt! – 36. spórolási tipp

Ha már feltétlenül kell valamilyen jelmez, akkor készítsétek legalább együtt el. Ne bonyolítsátok túl, inkább az élményre koncentráljatok.   Múlt héten már hoztam ötleteltetek a jelmez készítéshez, most itt az ideje a megvalósításnak.   A kiválasztott jelmezhez készíts egy előzetes bevásárló listát és árkalkulációt, mert a sok apróság miatt még sokba is kerülhet.... Tovább »

Farsang az anyák versenye?

„Farsangkor az anyukák versenyeznek, nem is a gyerekek.” – hangzott el egy ismerősöm kisfiának a szájából és milyen igaza van.   Amikor egy gyerek bölcsebb a felnőtteknél és meglátja a lényeget. Mondjuk mikor nem, az anyukák versenyeznek? De térjünk vissza a farsanghoz.   Miről kellene szólnia a farsangnak? Szórakozásról, buliról, vidám lakomákról, bálokról, mulatságokról, jelmezes… Tovább »

Olcsó jelmez ötletek farsangra! – 29. spórolási tipp

Olcsó jelmez készítése a legtöbb családban kihívás, még akkor is kihívás ez a feladat, ha az olcsót eltüntetem előle. Ötletes legyen, a gyerek is szívesen beöltözzön, ne kelljen vele napokat barkácsolni, ne vágja haza év elején, karácsony után a legtöbb család kiürült pénztárcáját se. Sok-sok szempont, aminek jó lenne egyszerre megfelelni.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!