365 spórolási tipp

Így tanítsd meg, hány napos egy hónap!

Semmi, de semmi köze a pénzügyekhez, az idő spóroláshoz is maximum csak annyi, hogy sokkal, de sokkal rövidebb idő alatt tudod a gyerekednek megtanítani, hogy melyik hónap hány napos, ha ezt az aprócska trükköt megmutatod neki. Csak egy szó szerint mindig kéznél lévő segédeszköz kell hozzá.... Tovább »

Van olyan jó, mint a kuponozás! – 123. spórolási tipp

Sokan kuponozással spórolnak meg 10-20 %-ot, de ezt tovább tudod fokozni pl. baba ápoláshoz szükséges termékeknél, az egyébként nem olcsó gluténmentes élelmiszereknél, hogy ezeket kiemeljem a sok lehetőség közül.  Másrészt sokan kérdezik, ha van egy kis megtakarításuk, mit csináljanak vele. Ha a megtakarítás mellett van személyi jövedelemadó fizetési kötelezettségük, akkor valamelyik pénztári megoldást biztos használnám.... Tovább »

Ismerd meg a valódi babakötvényt! – 48. spórolási tipp

A „valódi” babakötvény. Tudod pontosan mi a babakötvény? Vagy Te is rosszul használod a fogalmakat, mint oly sokan? Itt most nem a hozzá nyitható Start számláról lesz szó, amit a köznyelv szintén babakötvénynek hív. Csak és kizárólag a babakötvényről írok most, majd később a hozzákapcsolódó Start számláról is készítek egy összefoglalót, hátha így az összemosás is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!