365 spórolási tipp

Készíts házilag aszfaltkrétát! – 105. spórolási tipp

Aszfaltkréta gyártásra fel! Itt a hétvége, itt a jó idő, olyan jó lenne valami olcsó játékot kitalálni. Az aszfaltkréta első ránézésre nem drága játék, de ha rákapnak a gyerekek és nagy mennyiségben fogy, már nem biztos, hogy ugyan így fogod gondolni. Ráadásul otthon sem bonyolult elkészíteni, sőt a gyerekeknek különösen jó szórakozás már maga az… Tovább »

Mókás bevásárlás gyerekekkel! – 98. spórolási tipp

Közös mókás bevásárlás gyerekekkel. Ilyen alkalmakat akkor is tervezz be, ha egyébként könnyedén megoldod az egyedül vásárlást. Mert miért is mondanál le egy ilyen jó gyakorló terepről, hisz könnyedén ki tudod alakítani azokat a szokásokat így, aminek nagy hasznát veszi majd a felnőtt életben is és szinte láthatatlanul, játékos formában tanulja meg.... Tovább »

Boltos játék másképp! – 43. spórolási tipp

A boltos játék népszerű szerepjáték a gyerekek körében. Nincs olyan óvodás, aki ne szeretné ezt a játékot, ráadásul mindkét szerepben jól tudják magukat érezni, mint vásárlóként, mind vevőként. Egy-egy szerepjátéknak már önmagában is rengeteg előnye van, de most a játékon alakítsunk egy kicsit mi, kezdjük el a pénzügyi nevelést. Kinga nem lesz ez korai? Nem…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!