365 spórolási tipp

Spórolj határidőnaplóval! – 128. spórolási tipp

Bizony az ember feje nem káptalan, jól jön egy kis segítség a határidőkhöz. Ma már határidőnaplót nemcsak az üzletemberek és üzletasszonyok használnak, hanem a családanyák is, nekik legalább annyi dolgot kell a fejükben tartani, mint a másik csoportnak, csak kicsit más jellegűek ezek, de ettől függetlenül, bátran nyúljál ehhez az eszközhöz.... Tovább »

Kontrolláld a terveidet! – 26 spórolási tipp

Emlékszel, hogy milyen célokat tűztél ki az év elején, a hónap elején? És emlékszel még milyen a jó cél? Itt az ideje, hogy megnézd, hogyan haladsz a céloddal és ezt majd, hónapról hónapra rendszeresen megtedd! Hol kellene tartanod január végén egy-egy nagyobb cél érdekében?  Ott tartasz? Előbbre vagy, vagy elmaradásod van?... Tovább »

Ellenőrizd a blokkot a pénztárnál! – 23. spórolási tipp

Blokkok ellenőrzése a pénztárnál, kihagyhatatlan lépés, ha nem szeretnél otthon meglepődni. Az a tapasztalatunk a Bravúros beosztók csoportban, ez az apró lépés, sok-sok pénzt takaríthat meg.   Többünk tapasztalata alapján, ezek a tévedések sokszor nem egy áruházlánchoz köthetőek, hanem sokkal inkább egy-egy üzlethez, hol, milyen lelkiismeretesen dolgoznak.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!