365 spórolási tipp

Gyors menütervezés koncepcióval

Rengeteg idő és pénz spórolható meg a koncepció alapú menütervezéssel, hogy arról a kellemes mellékhatásról, már ne is beszéljek, hogy az egész család változatosabban és egészségesebben fog étkezni.Ez a menütervezési rendszer ráadásul hihetetlenül precízen a családodra és az igényeitekre tudod szabni.... Tovább »

5 tipp a pénzügyileg is boldog kapcsolatért

Egy párkapcsolatban a vita egyik főforrása lehet a pénz. Lássuk be a rózsaszín köd után az összecsiszolódás két legnagyobb gyilkosa, az eltérő szexuális igény és gyökeresen eltérő pénzügyi kultúra. De ez utóbbin, nem is olyan nehéz segíteni, ha néhány szabályt betart mindkét fél.      ... Tovább »

Mikor jön már a családi pótlék?

Rendszeresen visszatérő kérdés, mikor jön a családi pótlék? Mindig csak a baj van vele, egyszer túl korán jön, aztán utána sokkal hosszabb időt kell várni a következőre. Máskor meg úgy érzed, későn jön, de tényleg későn jön? A neten nem egy helyen találsz utalási időpontokat, de mit is mond a törvény és hogyan tudod a… Tovább »

A piaci költést is írd fel! – 160. spórolási tipp

Vajon a piacozással összeegyeztethető-e a háztartási napló vezetése? Nyilván összeegyeztethető, ha szépen sorban minden fizetés után, szépen tételesen felírsz. Előveszed a bevásárlólistád, a tollad, keresel valami alátétet, mert a levegőben mégsem lehet írni. Igaz közben néhányszor a pokolban kívánnak, mert bizony a legtöbb piacon szűkek a közlekedőrészek, sokan vannak, nagy a nyüzsgés, ami közben a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!