365 spórolási tipp

Mikor jön már a családi pótlék?

Rendszeresen visszatérő kérdés, mikor jön a családi pótlék? Mindig csak a baj van vele, egyszer túl korán jön, aztán utána sokkal hosszabb időt kell várni a következőre. Máskor meg úgy érzed, későn jön, de tényleg későn jön? A neten nem egy helyen találsz utalási időpontokat, de mit is mond a törvény és hogyan tudod a… Tovább »

Spórolj, ahol csak tudsz! – 45. spórolási tipp

spórolás Na, jó ez tényleg nagyon bután hangzik így, kicsit kifejtem jobban. Nyilván spórolj, ahol csak lehet, de mire is gondolok pontosan, ha pl. szeretnél 25.000 Ft/hó ezentúl megtakarítani, akkor ne egy helyen tegyél drasztikus megszorítást, hanem sok apró lépéssel a szokásidat alakítsd át hosszútávra. Így lesz tartós az eredménye.... Tovább »

A 10.000 Ft feletti vásárlásokat beszéld meg a pároddal! – 28. spórolási tipp

Nagyon sok esetben a válásoknak nagy részének pénzügyi oka is van, és ez alapvetően nem attól függ, hogy egy szegényebb vagy jómódúbb családra gondolunk. Sok esetben a kommunikáció hiánya vezet oda, nincsenek közös célok, közös tervek, mindenki megy a saját feje után, így a pénzügyi tervekről, a pénz elosztásáról sem beszélnek.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!