365 spórolási tipp

Kontrolláld a hobbidra költött pénzed! – 184. spórolási tipp

Sőt tovább megyek, ne csak kontrolláld, hanem teremtsd meg, hogy majd nyugdíjas korodban sem kelljen lemondani róla. Ha a leírtak szerint teszel, akkor a jelen kikapcsolódását egyensúlyban tartod a jövővel. Ezzel a szokással nem veszed le a jövőről sem a fókuszt, de nem is misztifikálod túl. Megéled a jelent és gondolsz a jövőre is. És… Tovább »

Piknikezz! – 141. spórolási tipp

Én már nagyon vártam, hogy végre megint jó idő legyen, ki lehessen szabadulni a 4 fal közül. Mondjuk esősebb időben is megtaláltuk a kikapcsolódást, de egy tavaszi, simogató napsugaras pikniknél kevés jobb dolog van, ráadásul nagyon pénztárcabarát is. Az ember nem csak akkor vágyik kikapcsolódásra, ha tele a pénztárcája, egy piknik inspirációk gyűjtésére is kiválóan… Tovább »

KRESZ parkok egy csokorban – 120. spórolási tipp

Közlekedési park vagy más néven KRESZ park. Van olyan, akiben nem kelt nosztalgikus érzéseket? Bár sokat kerékpároztunk gyerekként, mégis egészen más volt, amikor egy mini városban találtuk magunkat és jól ismert kerékpárt, lábbal hajthatós kisautóra tudtuk lecserélni. KRESZ parkot meglátogatni, olcsó és hasznos kikapcsolódás.... Tovább »

Nézd meg a napfelkeltét! – 85. spórolási tipp

Napfelkeltét nézni jó! Miért ne lehetne pont húsvétkor? Szeretnél elmenekülni, azoktól az ismeretlen locsolóktól, akiknek semmit nem jelentesz, csak egy vagy a sok közül? A számodra kedves locsolóknak pedig nyugodtan áruld el, hol fogod a reggel tölteni és egy jó kis piknikkel meg is vendégelheted őket.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!