365 spórolási tipp

Csinálj kedvet a főzéshez!

Megfigyelted, ahol rend és tisztaság van, ott sokkal szívesebben tartózkodsz, dolgozol, éled az életed? Egy tiszta rendezett környezet örömmel tölt el, egyszerűen feltölt. Tedd a szívedre a kezedet, Te hol állsz neki szívesebben főzni, egy tiszta konyhában vagy ahol halomban áll a mosatlan edény?... Tovább »

Ecetben rejlő lehetőségek – 129. spórolási tipp

Az ecet olcsó, környezetbarát és sokoldalúan felhasználható folyadék az háztartásban, tudtam sok minden re jó, dehogy ennyi mindenre magam sem gondoltam volna. Két fajta ecetet ismerünk a szintetikus ecetet takarításra javaslom; a természetes, biológiai módon előállított ecetet pedig táplálkozáshoz, belsőleg. Ezúttal csak egyszerű, de hosszú listát hoztam, használatánál, azért vigyázz, mert csak egy sav hígított… Tovább »

Így takarítsd a sütőt! – 67. spórolási tipp

Miért érdemes foglalkozni a sütő tisztán tartásával? Erre több okom is van, egyrészt egy tiszta eszköz hatékonyabban működik, valamint a karbantartott háztartási gép nagy valószínűséggel, hosszabb ideig is működik, tehát ritkábban kell venni, harmadrészt, egy tiszta eszközt, mindig sokkal szívesebben használsz.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!