365 spórolási tipp

Kerülj spórolásspirálba! – 156. spórolási tipp

Egyik kedvenc témám a spórolás spirál, nagyon büszke vagyok arra, hogy sok-sok embert megismertettem már vele. Van egy szó spórolás, ami sok ember fejében negatív töltettel bír, mégis sikerült mára sok ember szívében, lelkében átfordítani ennek a szónak jelentését. Ma már sokan gondolnak inkább örömmel erre a szóra, mert sok-sok vágyunk és álmunk teljesült már… Tovább »

KRESZ parkok egy csokorban – 120. spórolási tipp

Közlekedési park vagy más néven KRESZ park. Van olyan, akiben nem kelt nosztalgikus érzéseket? Bár sokat kerékpároztunk gyerekként, mégis egészen más volt, amikor egy mini városban találtuk magunkat és jól ismert kerékpárt, lábbal hajthatós kisautóra tudtuk lecserélni. KRESZ parkot meglátogatni, olcsó és hasznos kikapcsolódás.... Tovább »

Képezd magad! – 2. spórolási tipp

Képezd magad! – gondolnád, hogy ez a szokás is gazdagság felé vihet? A gazdagok 86 %-a hisz az élethosszig tartó tanulásban és önfejlesztésben, az önképzésben, a szegényeknél ez az arány csak 5 %. A kulcs tanulj valamit napi fél órában! De mégis mi lehet az a valami? – nem az a fontos, hogy mi, hanem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!