365 spórolási tipp

Ismerd meg a városkártyákat! – 172. spórolási tipp

Miket nevezünk városkártyáknak, azokat a nagy városokban kibocsájtott kártyákat, amiket egyszerre használhatsz közlekedésre, múzeumokba a belépőket kedvezményesen vásárolhatod meg és sok esetben egyéb szolgáltatásra és vásárlásra is kedvezményt adhat. Sok esetbe időt és pénzt is tudsz vele spórolni, de azért a terveid és az ott töltött idő ismeretében, nem árt utána számolni, hogy valóban ez… Tovább »

Mobil alkalmazások utazáshoz – 163. spórolási tipp

Modern utazás, használj applikációt az utazásid során, sok esetben kiválthatod a térképeket és útikönyveket is. Persze ez utóbbiak a későbbiekben kellemes emlékek is lehetnek, de ha meg kell húzni az utazási keretet bizony jól jöhet 1-1 applikáció, ami sok esetben többet is tud, mint egy régebbi útikönyv vagy térkép. Ne vesd el egyik lehetőséget sem.... Tovább »

Ha nem szeretnél a lakásoddal fizetni, köss utasbiztosítást! – 158. spórolási tipp

Persze semmi sem kötelező, csak ha nem akarod, hogy egy jól induló nyaralásból rémálom legyen. Nem senkit nem szeretnék riogatni, de sajnos ismerősök között is előfordult, hogy a családi házukba került, az orvosi számla kifizetése, pedig csak egy egyszerű néhány hetes rokonlátogatásnak indult a történet. Gondolkodj előre, mert utólag már késő lesz.... Tovább »

Segítve nyaralni! – 144. spórolási tipp

Sokan azt mondják, nincs lehetőségük nyaralni, mert nincs pénzük. De biztos, hogy csak pénzért kapható szállás? Kb. 3-4 éve hallottam először erről a lehetőségről, nem mástól, mint Kádár Tímea utazási szakértőtől. Bár én nem vágtam még bele egy ilyen nyaralós projektbe, de azóta is nagyon vonz, ez a lehetőség, segítve nyaralni.... Tovább »

8 tipp a nyári szállásköltséged csökkentéséhez – 116. spórolási tipp

Ha a nyaralásod tervezed, bizony már a legjobb szállások le is lesznek foglalva, de azért még most sem késő lépned. A szállás a nyaralási költségek jelentős részét teszi kell, és a pihenési élményünket is nagyban meghatározza, hogyan telnek az éjszakáink. Utazásoknak van néhány nagy kiadás csoportja, ebből a szállás az egyik.... Tovább »

Így csökkentsd a BKK bérlet árát! – 34. spórolási tipp

BKK bérlet árát is tudod teljesen legálisan csökkenteni, csak légy tisztában a bérletek érvényességi idejével. Bár első ránézésre nem érdemes negyedéves bérletet venni, mert 1 havi felnőtt BKK bérlet ára 9.500 Ft, a negyedéves felnőtt BKK bérlet ára pedig 28.500 Ft. Mégis 10 %-kal kedvezőbb negyedéves bérletet venni, de miért is? Számoljunk együtt!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!